Política de galetes

Quines galetes utilitzem?

A Farmàcia Auqué vetllem per la privacitat dels visitants dels nostres webs i treballem perquè qualsevol informació que recopilem sobre la vostra interacció amb aquests es faci de forma transparent i segura. Per això, a continuació us expliquem quines galetes utilitzem i de quina manera ens ajuden a millorar la vostra experiència de navegació.

QUÈ SÓN LES GALETES O COOKIES?

Les galetes són petits arxius que els llocs web que visites guarden al teu ordinador simplement pel fet de visitar-los. Aquestes permeten guardar i utilitzar informació sobre la teva visita, que es pot utilitzar de diferents formes:

  • Recordar les teves preferències de cara a futures visites.
  • Adaptar la visualització a característiques concretes de la teva navegació.
  • Veure com et mous pel lloc web, de cara a fer-hi millores o valorar si és complicat moure-s’hi pels visitants.

Cap d’aquestes galetes s’utilitza per a identificar-te personalment, només estan encarades a fer-te un lloc a mida i treure’n estadístiques.

TIPUS DE GALETES

Segons l’emissor, la finalitat i el temps que es conserven les galetes, n’hi ha de diferents tipus:

  • Segons qui gestioni el domini o servei des d’on s’envien les galetes i tracti les dades que s’obtinguin, es poden distingir dos tipus: galetes pròpies, és a dir, que crea el propi web que visites, i galetes de tercers, o sigui, d’entitats externes que les creen perquè el web que estàs visitant els ho ha sol·licitat.
  • Segons el termini de temps que romanguin emmagatzemades en el teu navegador, es poden tractar de galetes de sessió, que desapareixen un cop tanques el navegador, o galetes persistents, que es conserven fins a la propera visita que facis al lloc web.
  • Segons la finalitat per la qual s’utilitzin les dades obtingudes, existeixen les galetes tècniques, que guarden configuracions concretes del teu navegador (com la mida de l’espai útil per navegar), galetes de personalització, que es centren en preferències pròpies de la teva visita (com quin idioma has escollit), galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental, que et mostren un anunci o un altre a partir de les dades que obtenen de la teva navegació).

Quines galetes utilitzem a Farmàcia Auqué?

Al nostre web hi trobaràs tant galetes inserides directament per nosaltres, com galetes inserides per tercers.

Galetes de tercers a Farmàcia Auqué

Fem servir galetes de Google Analytics únicament per fer un seguiment d’estadístiques d’ús anònimes i no recopilem cap informació personal que es pugui utilitzar per identificar-te. Això ens ajuda a analitzar dades sobre l’ús de la pàgina web i millorar el nostre lloc web per adaptar-lo a les teves necessitats.

Google Analytics emmagatzema informació sobre les pàgines que visites, quant de temps et quedes al lloc, com has arribat aquí i on fas clic. No permetem que Google utilitzi o comparteixi les nostres dades d’anàlisi.

Les galetes de Google Analytics són aquestes:

Galeta Origen Funció Caducitat
__utma Google Analytics Es fa servir per distingir usuaris i sessions. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca JavaScript
i no hi ha cap galeta __utma. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics.
Dos anys a partir de la configuració o actualització
__utmc Google Analytics No s’utilitza en ga.js. Es configura per interactuar amb urchin.js. Anteriorment, aquesta galeta actuava juntament amb la galeta __utmb per determinar si l’usuari estava en una nova sessió o visita. Fins al final de la sessió del navegador
__utmz Google Analytics Emmagatzema la font de trànsit o la campanya que explica com ha arribat l’usuari al lloc. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca JavaScript i s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics. Sis mesos a partir de la configuració o actualització.
__utmt Google Analytics Limitar el percentatge de sol·licituds. 10 minuts
__utmb Google Analytics Es fa servir per determinar noves sessions o visites. La galeta es crea quan s’executa la biblioteca JavaScript i no hi ha cap galeta __utmb. La galeta s’actualitza cada vegada que s’envien dades a Google Analytics. 30 minuts a partir de la creació o la darrera actualització

Galetes pròpies al web

Fem servir galetes pròpies que serveixen per facilitar la correcta navegació en el lloc web, així com per assegurar que el contingut dels mateixos es carrega eficaçment.

Les galetes pròpies són aquestes:

Galeta Origen Funció Caducitat
GDPR Pròpia Detecta si l’usuari ha acceptat la política de galetes del web i per tant no cal tornar a mostrar el missatge relacionat amb el mateix. Persistent

Com modificar la configuració de galetes?

Pots gestionar les galetes emmagatzemades al teu equip o desactivar-les completament a través de la configuració del teu navegador. Tingues en compte que això pot afectar la teva experiència de navegació o, fins i tot, impedir-te que utilitzis determinats serveis, com ara aquells que tinguin un inici de sessió segur o que requereixin la configuració de les galetes per funcionar.

Tots els navegadors moderns et permetran canviar la configuració de les galetes per oferir-te un ampli control sobre si es poden configurar les galetes o no. Per obtenir més informació, visita la secció d’ajuda del navegador que utilitzis:

Chrome
Firefox
Internet Explorer (en castellà)
Safari (en castellà)

Si vols més informació sobre la nostra política de galetes, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic